schoonheidsspecialiste-venlo
info


SCHOONHEIDSSALON JOY4YOU

JOYCE COX-JANSSEN

OPENINGSTIJDEN

De behandelruimte bevindt zich op de eerste verdieping, er is geen lift aanwezig.


maandag    08:45-12:00u.  en 13:15-15:00u.

dinsdag       08:45-12:00u.  en 13:15-15:00u.

woensdag   08:45-17:00u.

vrijdag         08:45-17:00u.


ANNULEREN

Annulering van een afspraak dient 24 uur van tevoren telefonisch te gebeuren. Bij niet of niet tijdig annuleren van de afspraak ben ik genoodzaakt de kosten van de gereserveerde behandeling(en) in rekening te brengen.


Betaling via pin of contant mogelijk.


INFO

  • Kamer van koophandel     12061130
  • Anbos lid                                    27435
  • Agb geregistreerd
  • GGD verklaring   

Neem contact op

Voor het maken van een afspraak of informatie, neem contact op met Joyce Cox-Janssen via bovenstaand telefoonnummer/e-mail adres of vul het formulier in. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.


 
 
 
 
Ik heb de algemene en privacy voorwaarden gelezen.
 
 

BEAUTY KINDERFEESTJE


Schoonheidssalon Joy4You verzorgt te gekke beauty kinderfeestjes met een op maat samengesteld verrassend programma.


Na een aantal beauty activiteiten zoals lekker tutten met maskertjes, lippenstiften, nagels lakken en voetenbadje is het tijd voor heerlijk eten, snoepen en drinken in stijl.

Voor de beauty queens wordt een gezellige high tea geserveerd met allerlei lekkers en kinderchampagne om te toosten op de jarige diva. 


Vraag naar de mogelijkheden.

VAKBEKWAAMHEID EN KWALITEITSchoonheidssalon Joy4You is lid van Anbos.

Anbos is de vereniging van én voor ondernemers in de schoonheidsverzorging, die zich richt op de kwaliteit van de beroepsuitoefening en het ondernemerschap in de schoonheidsverzorgingsbranche. Vakbekwaamheid en het kwaliteitsniveau staan daarbij centraal. 

De bij ANBOS aangesloten schoonheidsspecialisten zijn gediplomeerd en officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.


Schoonheidsverzorging is een vak dat steeds in ontwikkeling is. Daarom moet de schoonheidsspecialist een diploma hebben dat voldoet aan onze examen-eisen om zich bij ANBOS te mogen aansluiten.


Als de schoonheidsspecialist naast het basisdiploma een vakdiploma voor een specialisatie bij ons heeft geregistreerd, bijvoorbeeld voor acne-behandeling, dan moet zij iedere drie jaar een verplichte nascholing volgen.

In vertrouwde handen.

Bij de ANBOS-schoonheidsspecialist ben je daarom in vertrouwde handen.

Bezoek regelmatig de professionele ANBOS-schoonheidsspecialist. Zo verbeter je niet alleen de conditie van je huid, maar je huid oogt ook verzorgder en gezonder.