schoonheidsspecialiste-venlo
producten


Pionier op het gebied van de natuurcosmetica

ANNEMARIE BÖRLIND Nederland


Al in de jaren ’50 zette de schoonheidsspecialiste Annemarie Lindner zelf succesvolle natuurlijke ingrediënten in voor haar huidproblemen. Sindsdien is er veel gebeurd – één ding is niet veranderd: de innovatieve kracht van het merk ANNEMARIE BÖRLIND – Natural Beauty.


Met ANNEMARIE BÖRLIND ervaart u de werking van innovatieve natuurcosmetica.

Made in the Black Forest | Est. 1959

"Als ik het niet kan eten, zal ik het niet op mijn huid aanbrengen."               

Dit zijn de woorden van de oprichtster van het merk Annemarie Borlind. Zij stichtte in 1959 het Börlind bedrijf en haar natuurlijke huidverzorgingsproducten. Als getrainde schoonheidsspecialiste had ze al haar eigen producten gemaakt en verkocht in het voormalige GDR, voordat ze de hoeksteen legde voor haar onderneming in het Zwarte Woud. De limoenboom werd het beschermde handelsmerk voor ANNEMARIE BÖRLIND Natuurlijke Huidverzorging.


Een eigen diepwaterput 

Bij het bedrijf werd een eigen diepwaterput gebouwd – en dit is nog steeds de enige bron van zeer zacht natuurlijk water dat in de productie gebruikt wordt.


Dado Sens werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met dermatologen en ondersteunt de gevoelige huid consequent en verstandig. De combinatie van jarenlang onderzoek en natuurlijke ingredienten maken Dado Sens tot een gespecialiseerde partner voor dagelijkse verzorging. Met de unieke verzorgingsserie worden dermatologische klachten zoals acne, neurodermitis, psoriasis of rosacea specifiek verlicht en herwint de huid haar natuurlijke balans.


ANNEMARIE BÖRLIND staat voor aantoonbaar werkzame natuurcosmetica, die wij door innovatief en duurzaam handelen ontwikkelen uit unieke grondstoffen.

"Als ik het niet kan eten, zal ik het niet op mijn huid aanbrengen." - Annemarie Lindner

Schoonheidssalon Joy4you in Venlo werkt met het merk Annemarie Borlind. Dit is een prachtig natuurlijke product dat proefdier- en parfumvrij is en dat een eigen waterbron heeft in het Duitse plaatsje Calw in het Zwarte Woud. Voor meer informatie klikt u op onderstaande afbeeldingen door naar de website van Annemarie Börlind.