Schoonheidssalon

Joy4You

Aanvullende produkten

Naast de reguliere lijn zijn er nog een aantal bijproducten te krijgen van de Regeneratie serie oftewel de LL serie:

 

· regeneratie ampullen; voor de vochtarme, droge en veeleisende huid

· vocht ampullen; voor de intensieve verzorging voor de droge huid

· oogcrème; voor de droge ruimte rondom de ogen, een zachte hydraterende en verzorgende crème. Ook geschikt voor mensen met contactlenzen.

· vital crème masker; vochtregulerend, ideaal bij verwijdde haarvaatjes, rijk voedend en opbouwend masker. Huidirritaties worden langzaam zwakker en vermoeidheidsverschijnselen verdwijnen. Verfijnt de huidstructuur en zorgt voor een voelbaar zachter huid.

· vocht masker; vitaliserend en vochtregulerend. Het masker verfrist snel vermoeide huidszones en ondersteunt de regeneratie. Voor een frisse uitstraling

· hals en decolleté-cremè; zachte en verzorgende crème voor de tere, dunne huid van hals en decolleté. Beschermt effectief en vervaagt lijntjes en rimpels. Geeft een strakkere, stevigere huid, de pigmentatie wordt gereguleerd, huidoneffenheden worden bestreden en het bindweefsel wordt verstevigd

 

   

 

 

Overige aanvullende produkten

 

· oogrimpelcremè; werkt verfrissend en verstevigd op de vermoeide huid rond de ogen en heeft een voelbaar vitaliserende werking. Aanwezige rimpeltjes worden gladder en verstevigt het bindweefsel rond de oogpartij. Het vochtbindend vermogen wordt versterkt. Ook een goede basis voor make-up

· Aqua moist; voor de vochtuishouding in uw huid en u houdt van een lichte transparante gelproduct? Ideaal voor alle huidtypes, speciaal voor u als vrouw in de menopauze. Tevens is het een serie die ideaal is wanneer u op vakantie gaat naar warme oorden of in ruimtes met airco werkt.

· aqua essence; lichte, transparante lotion die de huid onmiddellijk verfrist, verkoelt, tonifieert, verzorgt en de vochthuishouding reguleert. Groen algenextract, hyaloronzuur en aloë vera verhogen het vochtbindend vermogen van de huid

· aqua gel; lichte frisse gel, trekt snel in en maakt de huid fluweelzacht. Het reguleert de vochthuishouding door middel van aloë vera, sorbito en pro-vitamene B5 en voorkomt zo het uitdrogen van uw huid. Vitamine E werkt tegen vrije radicalen en beschermt tegen negatieve milieu-invloeden. Jojoba- olie maakt de huid soepel en zacht zonder dat uw huid vet aanvoelt.

· Pura soft Q10, 24-uurs anti-rimpel-cremè; smeuïge emulsie met UVA + B bescherming, die intensief hydrateert, verzorgt en beschermt tegen vroegtijdige veroudering, dankzij het co-enzym Q10. Ideaal voor de vrouwen die systeemverzorging afwijzen, of voor vrouwen die zeer weinig tijd besteden aan hun schoonheidsverzorging.

· oogverzorging Q10; bijzondere lichte emulsie met UV-filter, zonder geur- en kleurstoffen. Zorgt intensief voor de vochthuishouding en beschermt de oogcontour. Geschikt voor ieder huidtype, dragers van contactlenzen. Ideaal als oogmake-up basis.

· ceramide vital fluid; ceramide is de kitsubstantie tussen de cellen voor het strakker en gladder maken van de huid. Vitacellen dienen voor de stimulering van de zuurstofopname waardoor vroegtijdige rimpeltjes tegen worden gegaan en de natuurlijke regeneratie van de huid wordt ondersteunt. Ook voor de vochtarme huid.

· oranje bloesem; door de uitgelezen bloedsinaasappel-extract wordt de natuurlijke huidregeneratie gestimuleerd, de aangedane huidpartijen worden gekalmeerd. Bij een droge en/of vochtarme huid, bij een beschadigde en gestreste huid, als kuurbehandeling bijv. bij verwarmingslucht, na afslankkuur, zwangerschap en bij de door de zon beschadigde huid.

· facial firming gel; verstrakkende, verstevigende en verkoelende gel, ideaal voor couperose, zwak bindweefsel, grootporige huid en bij een rode huid.

· s.a.oogrimpelcrème; iets rijkere crème voor de jeugdige, gevoelige oogpartij ter voorkoming van voortijdige rimpelvorming. Ideaal voor millia’s (gerstekorrels) te voorkomen.

· zonne-cremè factor 30; anti-aging zonnecremè bied een hoge bescherming tegen zon en natuurlijke verzorging ineen. Uitermate geschikt als bescherming tegen kou in de winter. Optimale UVA/UVB filter biedt professionele bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Een Anti-Aging complex met vitamine E beschermt tegen vroegtijdig verouderen van de huid. Het Sun-vochtcomplex met panthenol levert intensief vocht

· after sun; een verkoelende, vetvrije, hydraterende gel voor door de zon belaste huid. De huid wordt na het zonnen tot rust gebracht en met het zonnebad samenhangende licht huid irritaties worden afgezwakt. Een kruidencomplex verlenen de huid en  heerlijke frisheid en verminderd het gespannen gevoel.

· zelfbruiner; hoogwaardige plantenoliën zoals bijv. walnootextract alsmede zorgvuldig geselecteerde natuurlijke stoffen verlenen gezicht en lichaam een natuurlijke bruintint, het hele jaar door. De huid krijgt binnen enkele uren een gelijkmatig en gezond ogende bruintint, waarvan de intensiteit door meermaals aanbrengen verdiept kan worden.